ÖZEL MEDİKARE DİYALİZ MERKEZİ
Detay için tıklayınız
Fevzi Çakmak Mah. Osman Gazi Cad. No: 189 Bağcılar - İstanbul
İstanbul / Bağcılar

Mesaj Gönder

Online Görüşme

1998 Eylül ayında temelleri atılan MEDiKARE HEALTHCARE GROUP; 3 hemşire, 1 hekim ve 10 hemodiyaliz cihazıyla diyaliz hizmeti sunmaya başlamıştır

Kurulduğu yıldan itibaren sürekli gelişen merkezimiz, 2002 yılında 40 cihaz kapasiteli yeni yerinde MEDiKARE BAĞCILAR DiYALiZ MERKEZi' ni kurmuştur.

Hedefleri, ilke ve değerleri doğrultusunda gelişen Medikare HealthCare Group, 2005 Ekim ayındaMEDiKARE HALKALI DiYALiZ MERKEZi' ni faaliyete açmıştır.

 

Sunduğu hizmetin niteliğinin, bağımsız denetim kurumlarınca belgelendirilmesi için kurumumuz TÜRKAK ve UKAS'dan kredite olmuş firma tarafından denetlenmiştir. Bu tetkik ve değerlendirme sonucunda ISO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ sertifikasını almaya hak kazanarak akredite olmuştur. Bununla beraber 2009 yılında ISO 9001:2008 standardını da almaya hak kazanmıştır

2008 yılında MEDiKARE MARKETING’ i kurarak Medikare HealthCare Group bünyesine katmıştır. Medikare Marketing hemodiyaliz sektöründe uluslar arası bilinirliği ve saygınlığı olan JMS ve Bioline’ in Türkiye distribütörü olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

2009 yılında MEGAMAR DiYALiZ MERKEZİ Medikare HealthCare Group bünyesine katılmıştır.

Henüz bir içerik girilmemiştir

Diyaliz Merkezimiz

Lobi ve Diyaliz salonları

Bölgenin Güzellikleri

Video mevcut değil

No content available

Kein Inhalt

Aucun contenu

Paylaş

Bu firma 5023 defa incelendi