ÖZEL ARCE DiYALiZ MERKEZİ
+90 (266) 714 14 28 +90 (266) 714 14 29 FAX: 0266 714 16 29
AYYILDIZ TEPE MH. ERDEK YOLU CD. NO: 116
Balıkesir / Bandırma
arce.diyaliz@mynet.com; info@arcediyaliz.com

Mesaj Gönder

Online Görüşme

 

Diyaliz Merkezimiz Balıkesir İlinin Bandırma İlçesinde Yaklaşık olarak 11 yıldır faaliyet göstermektedir. Kurulduğumuz tarihten bu zamana tüm böbrek yetmezliği problemlerinizde sizlerin yanında olan Özel Arce Diyaliz Merkezi, hizmet kalitesini arttırarak hep daha iyiyi hedefleyerek, hizmetine devam etmektedir. Üstün hizmet anlayışı doğrultusunda, birinci önceliğimiz hastalarımızın beklenti ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Bu amaca ulaşmak için Hasta Memnuniyeti Ölçümleri sürekli olarak yapılmakta ve Bilgi-İşlem ortamına aktarılarak değerlendirmeye alınmaktadır.

  Amacımız hastalarımızın, tedarikçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın bize duydukları güveni sürekli geliştirerek, dürüst ve kaliteli hizmeti sunmak, çalışanlarımızı sürekli eğitimlerle destekleyerek, iyileştirme süreçlerini etkin kılmak, çalışanlarımızın gurur duydukları çalışma ortamını sağlamak ve kurumun başarılarını hep birlikte kutlamak, teknolojik yenilikleri, bilimsel ve yönetsel gelişmeleri sürekli takip ederek hastalarımızın hizmetine sunmaktır.

 Diyaliz tedavisinin, uzun soluklu bir hayat birlikteliği olduğu felsefesini ilke edinerek çok iyi bir diyaliz kadrosu ile sizlere hizmet vermeyi hedefledik. Bu düşünce ışığında hastalarımızın her türlü problemini çözme arzusu ile Özel Arce Diyaliz Merkezi, Özel Hastaneler ile birliktelik kurup, hastanın bir merkezde ihtiyaç duyacağı her türlü hizmetten faydalanabilmelerini sağlamış bulunmaktadır.

 Hemodiyaliz makinelerimiz Fressenius marka 4008 B - 4008 S - 4008 S Klasik Modelleridir. Diyalizör olarak hasta vücuduna en uygun ve en kaliteli sentetik polisülfon diyalizörler kullanılmaktadır.Hastanın aylık tahlili sonucu ihtiyaç halinde high-flux diyalizörler kullanılmaktadır.Hastalarımızın sağlığı için hiçbir maliyetten kaçınılmamaktadır.Oysa kamu hastanelerinde ihale ile sarf malzeme alınır ve en uygun fiyat veren firmanın diyalizörü kullanılır.

 Diyalize giren hastaların çok iyi bildiği gibi fistülünün durması kataterin tıkanması gibi problemler sıklıkla yaşanmaktadır.Bu gibi problemlerde hasta mümkün mertebe yalnız bırakılmaz. Hastaya gerekli randevusu alınarak ameliyatı yapacak doktora hasta hakkında bilgi verilir.Ameliyatı konusunda da hastaya ayrıca bilgi verilir.Diyaliz merkezinin servis aracının ve şoförünün müsait olması durumunda hasta bizzat ameliyat edilecek hastaneye (Bursa,Balıkesir) ulaştırılır.Ameliyatı beklenir.Ameliyat sonucunda evine ulaştırılır. Aciliyet dışında çoğunluk olarak hastaların gruplar halinde ameliyata götürülmesi tercih edilir.

 Son teknoloji ürünü olan Protek marka reverse osmosis ile şebeke suyu temizlenmekte, hastanın kanı ile temas edebilecek en uygun hale getirilmektedir. Ayrıca ultraviyole ışınından geçtikten sonra Avrupa Farmako Pedisine tam anlamıyla uyabilmesi için her mekezde bulundurulması zorunlu olmayan ancak Sağlık Bakanlığınca tavsiye olunan endotoksin filtreleri merkezimiz su sisteminde mevcuttur. Böylece 6 aylık tahlillerde LAL testi (Negatif) çıkmaktadır. Bunun sonucu bakterinin artığı olan pirojenler ve enflamatuvar süreçte rol oynayan hasta ömrünü kısaltan zararlı toksinler hastaya gitmeden tutulmaktadır.

 Hepatit (+) olan hastalarımızın tedavi olduğu bölüm camekân ile ayrılmıştır. Arce Diyaliz Merkezi bünyesinde tam zamanlı olarak çalışan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Arif ÜNAL hastalarımızın her türlü probleminde gereken tanı ve tedaviyi vermektedir.

 Bilinmelidir ki; Hipertansiyon, Böbrek taşı veya Polikistik böbrek hastalığına bağlı olarak diyaliz tedavisi gören hastalar ve aileleri de bu hastalıklar yönünde risk altındadır ve düzenli olarak Nefrolog kontrolünde olmalıdır. Bu sayede ailede eğer böbrek problemi olan başka birey varsa, rahatsızlıkları erken dönemde tespit edilip, tedavi edilebilmekte ve diyalize ihtiyaç duymaları engellenmektedir.

 Diyaliz merkezimizde hastalarımıza özel olarak (şeker hastaları da dikkate alınarak) hemodiyaliz hekimi ve diyetisyenimiz kontrolünde hazırlanan listeler ışığında ikramlarımız mevcuttur. Seans boyunca hastanın isteği doğrultusunda kahvaltı, çay, tost, sandwich veya sıcak çorba servisi yapılmaktadır.

Henüz bir içerik girilmemiştir

Video mevcut değil

No content available

Kein Inhalt

Aucun contenu

Haritada Yerimiz

Paylaş

Bu firma 2738 defa incelendi