ÖZEL ZONGULDAK CAN DİYALİZ MERKEZİ
Detay için tıklayınız
BAHÇELİEVLER MAH. IŞIKYÖNDER CAD. NO:17
Zonguldak / Merkez

Mesaj Gönder

Online Görüşme

 Özel Zonguldak Can Diyaliz Merkezi

2004 yılında Zonguldak'ta ilk özel diyaliz merkezi olarak hizmete başlamıştır.

Şirketimiz 2006 yılında Devrek te Devrek can diyaliz merkezini faaliyete geçirmiş 2010 yılında ise Çaycuma can diyaliz merkezini faaliyete geçirmiştir.

2012 yılında ise Devrek ve Çaycuma şubeleri Çaycuma karayolu üzerinde yer alan bakacakkadı bölgesinde toplam 2500 m2 kapalı alana sahip yeni binasında birleşerek faaliyetine devam etmektedir.

Diyaliz hususunda deneyimli uzman hekim ve hemşire kadroları çalışmakta olup en son teknolojik cihazlarımızla hastalarımıza hizmet vermekteyiz.

Diyaliz Merkezimiz S.G.K. ( S.S.K , T.C. EMEKLİ SANDIĞI , BAĞ-KUR ) Kore Gazilerine, İstiklal Madalyası almış kişilere, 3292 sayılı kanuna tabi kişilere, Harp ve Terör mağdurlarına Olimpiyatlarda madalya kazanmış kişilere ve çalışan kurum mensuplarına anlaşmalı olarak hizmet vermekte olup herhangi bir ilave ücret talep etmemektedir.

Merkezimizde BRAUN marka 15 adet/ FRESENİU MARKA 12 adet / GABRO 3 adet Hemodiyaliz cihazı mevcuttur ve 2 HCV(+) – 2 HBS (+) hastalar için ayrı cihaz ve bölümleri ile toplam 30 hemodiyaliz cihazı bulunmaktadır.

Hastalarımıza 4 saatlik diyaliz süresince hastabaşı televizyon, gazete ve dergi gibi aktivitelerle keyifle diyaliz tedavilerini olmaktadırlar.

Salonlarımız merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, ferah iç mekanı ile hastalarımıza huzurlu bir ortamda tedavi olanağı sunmaktadır.

Ayrıca diyaliz seanslarına uygun diyetisyen kontrolunde kahvaltı ve sıcak yemek verilmektedir.

Hastalarımız evlerinden veya yatış yaptıkları hastanelerden klimalı araçlar ile alınıp diyaliz sonrası tekrar evlerine bırakılmaktadırlar.

Kalite Politikamız

Zonguldak Bölgemizdeki diyaliz tedavilerin de tercih edilen sağlık kuruluşu olmak için; gereksinimleri göz önüne alınan, kişisel gelişmeleri desteklenen, güler yüzlü, konusunda uzman kadromuzla; ayrım gözetmeksizin tüm konuklarımızın şikayet ve dileklerini önceliğimiz kabul ederek, yaşam kalitelerini, kalite yönetim sistemi şartlarında; sürekli iyileştirme prensibi ve çevre bilinciyle sunmaktır.

Tıbbi / Teknik Donanımımız

Merkezimizdeki tedaviniz için gerekli saf su; ön arıtma sistemiyle beraber işleyen Reverse Osmose Su Arıtma Sistemleri ile üretilmektedir. Hekimlerimiz tarafından gerekli görülen tüm tahlilleriniz; merkezimizde yapılacaktır. Tahlil sonuçlarınızın gerektirdiği tüm tıbbi tedavi tarafımızdan gerçekleştirilecektir.

Henüz bir içerik girilmemiştir

Diyaliz Merkezimiz

Servis

Video mevcut değil

No content available

Kein Inhalt

Aucun contenu

Paylaş

Bu firma 654 defa incelendi