''BİR BAĞIŞ HİKAYESİ'' Ayhan ÜNAL

2.02.2014 12:38:15

Organ nakli bekleyen binlerce mağdur insanın yaşadığı sıkıntılardan habersizken, sosyal medyada, diyalize giren, nakil olan, nakil sırası bekleyen, organ bağışına gönül vermiş insanların paylaşımlarını takip ederek etkilenen ve organ bağış kartını alan Ayhan ÜNAL Bey'i gönülden takdir ve tebrik ediyoruz..

Ayhan ÜNAL ; ''Ailemde ve çevremde diyaliz hastası ve nakil bekleyen hiç kimse yoktu ve dolayısı ile de bu insanların yaşadıklarından habersizdim. Sosyal medyadaki paylaşımları takip ederek bu mağdur insanların neler yaşadıklarını anlama fırsatım oldu. Ve anladım ki tek umutları nakil olmak. Nakil için de gerekli olan tek çözün ORGAN BAĞIŞI ve ORGAN VASİYETİ. Elbet bu konuya insan olarak duyarsız kalamazdım. Dünyaya bırakabileceğim en büyük mirasın organ bağışında bulunmak ve bir cana can vermek olduğunu düşünerek bağış kartımı aldım. Sosyal medyanın amacına uygun kullanıldığında çok faydalı olabileceğini gördüm. Emeği geçen ve bu konuya gönül veren insanlara, özellikle de bağışta bulunmama katkısı olan ''BÖBREKLE HAYAT BULANLAR GURUBU'' nu yöneten ve bilgilendirici paylaşımlarda bulunan Sevim ERTAŞ hanıma teşekkür ediyor ve tüm insanları ORGAN BAĞIŞI ve ORGAN VASİYETİNE davet ediyorum.'' açıklamasını yaptı.

DiyalizMerkezleri.org yönetimi olarak bizler de Ayhan ÜNAL beyi tebrik ediyor ve bu davranışın konuyla ilgili olmayan insanlara örnek olmasını diliyoruz. 

 

Yorumlarınız


Haberin okunma sayısı : 5119
Önemli not: diyalizmerkezleri.org, siteye alınan haberlerin içeriği hakkında sorumluluk kabul etmez. Haberi orjinal kaynağından yargı yolu ya da karşılıklı rıza sonucu kaldırtmışsanız, sitemize başvurarak haberin sitemiz içeriğinden de kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Haberlerde gizli reklam bulunması olasılığı vardır.

Diğer Haberler