DİYALİZ HASTALARINA DESTEK!

7.01.2013 12:25:50

 

Fenerbahceli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın böbrek hastaları için çıkardığı şiir kitabına taze nişanlılar Arda Turan ve Sinem Kobal'dan büyük destek.

Arda'dan bayan Topal'a destek

Fenerbahce Spor Kulubunun ve Milli Takımımızın basarılı futbolcusu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın böbrek hastaları için çıkardığı şiir kitabına destekler devam ediyor. 

Ulvi bir amaç için spor ve sanat camiasının büyük bir özveri ile desteklediği şiir kitabının satışlarının oldukça iyi gittiğini belirten vakıf yetkilileri 

Mart ayına kadar Selda Topal'ın hedefi olan 3 diyaliz makinasının alımı için gerekli satışın olacağını tahmin ettiklerini belirtmeleri Selda Topal ı oldukça mutlu etti. 

Birçok futbolcunun toplu alımlar ile desteklediği projeye Milli futbolcumuz Nuri Şahin den sonra Arda TURAN da anlamlı bir katkı sağladı.

300 adet şiir kitabından satın alan Arda Turan ve Sinem Kobal çifti" Selda çok hayırlı bir iş yaptı. Çok güzel bir kitap çıkardı ve gayesi de bir o kadar güzel. Hastalara umut olmaya çalışıyor. Bu anlamda bizde ona destek olarak projeyi destekledik." diyerek kitaba katkı sagladılar.

Satın alınan 300 kitap anadoludaki böbrek vakıflarında tedavi gören hastalara ve alkol ve uyuşturucu bağımlısı gençlerin tedavi olduğu bir derneğe aktarılacagını öğrendiğimiz bayan Mehmet Topal " herkes destek veriyor çok mutluyum. Arda 'ya cok teşekkur ederim hem kitabı alarak turk böbrek vakfına bagış yaptı hemde dagıtımı için anadoludaki böbrek hastalarına ve uyusturucu bağımlısı genclere kitabı hediye etti.projeyi ve şiirlerimi desteklediği için çok mutlu oldum dedi.

Yorumlarınız


Haberin okunma sayısı : 4245
Önemli not: diyalizmerkezleri.org, siteye alınan haberlerin içeriği hakkında sorumluluk kabul etmez. Haberi orjinal kaynağından yargı yolu ya da karşılıklı rıza sonucu kaldırtmışsanız, sitemize başvurarak haberin sitemiz içeriğinden de kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Haberlerde gizli reklam bulunması olasılığı vardır.

Diğer Haberler