Prof.Dr.Alper DEMİRBAŞ ''ACI GERÇEK''

28.06.2014 12:30:59

 

Prof. Dr. Alper DEMİRBAŞ Hocama bu yazısı için, nakil bekleyen hastalar adına teşekkür ediyorum. Bir çoğumuzun bildiği, fakat dile getiremediği çok acı bir gerçeği anlatıyor. Ülkemin, sizin gibi İNSANLARA ihtiyacı var. Teşekkürler HOCAM...

Biraz önce 4 yaşında bir erkek çocuk gördüm. 2 yaşından beri diyalize giriyor. Büyük bir üniversitedeki takip eden doktorları 'çok küçük nakil olamaz' diye aileyi engellemişler. Çocuk 4 yaşında ve 10 kilo. Ağir bir gelişme geriliği var. Bu insanları diyaliz merkezlerinde böbrek nakli olmamaları için her geçen gün eriten ve onların hayatları üzerinden ekonomik kazanç sağlayan tüm ''SÖZDE'' doktorlara lanet olsun diyorum. Ve açıkça ilan ediyorum ki, bundan sonra, böbrek nakli olabilecekken onları engelleyen tüm sağlık personeli ve çalıştıkları, kurumları ismen buradan açıklayacagim.

Prof. Dr. Alper DEMİRBAŞ

 

Yorumlarınız


Haberin okunma sayısı : 3280
Önemli not: diyalizmerkezleri.org, siteye alınan haberlerin içeriği hakkında sorumluluk kabul etmez. Haberi orjinal kaynağından yargı yolu ya da karşılıklı rıza sonucu kaldırtmışsanız, sitemize başvurarak haberin sitemiz içeriğinden de kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Haberlerde gizli reklam bulunması olasılığı vardır.

Diğer Haberler