A.Ü. ORGAN NAKİL MERKEZİNE YENİ MÜDÜR.

28.08.2015 14:15:56

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Nakli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'ne, Prof. Dr. Bülent Aydınlı atandı.

Erol AKKIR / ANTALYA / DHA

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Nakli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'ne, Erzurum Atatürk Üniversitesi Organ Nakli Merkez Müdürü Prof. Dr. Bülent Aydınlı atandı.

Prof. Dr. Bülent Aydınlı, göreve başladıktan sonra ilk olarak merkez çalışanlarıyla bir araya geldi. AÜ Organ Nakli Merkezi'nin gelecek dönemdeki hedefleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunan Prof. Dr. Aydınlı, "Tüm dünyanın tanıdığı merkezimizin başarı çıtasını daha da yükseğe taşımak için göreve talip oldum. Merkez çalışanlarıyla uyum içinde daha büyük başarılara imza atacağız. Uyumlu bir çalışma temposu yakalayıp hedefimizi büyüteceğiz. Bundan sonraki misyon ve vizyonumuzu yine ekip arkadaşlarımızla belirleyip çalışmalarımızı planlayıp sürdüreceğiz" dedi.

AÜ Organ Nakli Merkezi'nin önemli bir nakil merkezi olmasının ötesinde Türkiye'nin önemli bir eğitim kurumu da olduğunu söyleyen Prof. Dr. Aydınlı, "Burada yetişen çok sayıda cerrah Türkiye'nin bugün sayısı 80'lere ulaşan organ nakli merkezinde görev alıyor. Bugüne kadar merkezimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Merkez çalışanlarıyla birlikte gelinen seviyeyi daha yükseğe çıkarmak için el birliğiyle çalışacaklarını söyleyen Prof. Dr. Aydınlı, "Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi bugüne kadar ilkleri başaran bir merkez olmasının dışında önemli bir eğitim kurumudur. Özellikle Prof. Dr. Ömer Özkan gibi konusunda birçok başarılara imza atmış başarılı hekimlerle aynı çatı altında çalışma imkanı yakalamak da benim için ayrıcalıktır" dedi.

Kaynak: Erol AKKIR / ANTALYA / DHA

Yorumlarınız


Haberin okunma sayısı : 1390
Önemli not: diyalizmerkezleri.org, siteye alınan haberlerin içeriği hakkında sorumluluk kabul etmez. Haberi orjinal kaynağından yargı yolu ya da karşılıklı rıza sonucu kaldırtmışsanız, sitemize başvurarak haberin sitemiz içeriğinden de kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Haberlerde gizli reklam bulunması olasılığı vardır.

Diğer Haberler