Rafet El Roman'dan Organ Nakli Bekleyen Hastalara Moral

10.11.2011 20:53:22

"Sevgiye Zaman Ver" adlı albümünün ikinci klibini çekmek için; Medical Park Göztepe Hastane'sini seçen Rafet El Roman, klip çekiminin ardından Organ Nakli Merkezi'ni ziyaret eden Rafet El Roman, böbrek nakli olan iki hayranıyla birlikte şarkılar söyledi ve onlara moral verdi

 

Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Rafet El Roman, geçtiğimiz aylarda yayınlanan "Sevgiye Zaman Ver" albümünden "Yanımda Kal" adlı duygusal şarkısına Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde klip çekti. Klip çekimi sonrasında ünlü sanatçı Organ Nakli Merkezi'ni de ziyaret ederek böbrek nakli olan iki hayranına moral verdi. Hayranları Ayşe Fatma Önderoğlu (16) ve Reyhan Çayıroğlu (23) ile birlikte yeni şarkılarını söyleyen Rafet El Roman, Rehan Çayıroğlu ile birlikte yaptığı resmi genç kızdan hatıra olarak saklamasını istedi. ''Hastanedeki En Mutlu Günüm'' Rafet El Roman'ı karşılarında görünce hayranlıklarını gizleyemeyen Ayşe Fatma Önderoğlu ve Reyhan Çayıroğlu, "Rafet El Roman'ı çok seviyoruz. Hastanede tedavi gördüğümüz süre boyunca şarkılarını dinleyerek moral bulmaya çalışıyorduk. Şimdi bizi ziyarete gelmesi, birlikte karşılıklı konuşuyor olabilmek çok güzel. Böbrek nakli tedavisi gördüğüm için bir süredir hastanedeyim ama en mutlu günüm bugün. Nakil hastalarını unutmadığı için Rafet El Roman'a teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi. ''Bir Gün Hepimiz Nakil Beklemek Zorunda Kalabiliriz'' Genç hayranlarıyla uzun uzun sohbet eden Rafet El Roman, "Reyhan ve Fatma henüz çocukken böbrek yetmezliği ile karşılaşmış iki genç kız. Bizim de çocuklarımız, ailemiz, dostumuz var. Bir gün hiç ummadığımız bir anda bizler de nakil beklemek zorunda kalabiliriz. Bu sebeple organ bağışı ve nakli konusunda duyarlı olmalıyız " diyerek Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi Koordinatörü Dr. Süleyman Tilif'ten merkez hakkında bilgi aldı. Her yıl on bine yakın insanın organ yetmezliğinden hayatını kaybettiğini vurgulayan Dr. Süleyman Tilif, "Organ bağışı azlığı nedeniyle her yıl binlerce hasta nakil beklemek zorunda. Nakil bekleyen hastalarımız normal yaşamlarında kimi zaman yürüyemiyor, yemek yiyemiyor, su içemiyor, okulunu ve işini bırakmak zorunda kalıyor. Ama nakilden sonra normal sağlıklı bir insanın yaptığı tüm eylemleri yapabiliyorlar. Sağlığına kavuşan her hasta bizim mutluluk kaynağımızdır" dedi. Organ Nakli Merkezi'ne yaptığı ziyaretin ardından "Yanımda Kal" adlı şarkının klip çekimine devam eden Rafet El Roman, klibin yönetmenliği de kendi üstlendi. Şarkıcıya Aşk-ı Memnu dizinde "Elif" karakteri ile tanıdığımız Eda Özerden eşlik etti. Hastaneye yatan bir sevgilinin hikayesinin anlatıldığı klipte Rafet El Roman, kız arkadaşına destek veren bir karakteri canlandırdı.

Yorumlarınız


Haberin okunma sayısı : 3405
Önemli not: diyalizmerkezleri.org, siteye alınan haberlerin içeriği hakkında sorumluluk kabul etmez. Haberi orjinal kaynağından yargı yolu ya da karşılıklı rıza sonucu kaldırtmışsanız, sitemize başvurarak haberin sitemiz içeriğinden de kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Haberlerde gizli reklam bulunması olasılığı vardır.

Diğer Haberler